Actualitate

ACCIDENT ÎN FLOREȘTI. Un tânăr cu permisul anulat de 2 ori a intrat într-o maşină. Era şi sub influența alcoolului!

Un tânăr de 33 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a provocat un accident de circulaţie în Floreşti. El era băut şi avea permisul de conducere anulat de două ori.

În 11 aprilie, în jurul orei 15:30, polițiști rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Florești, județul Cluj.

“Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că un bărbat de 33 ani din localitatea Chinteni, județul Cluj, în timp ce conducea autovehiculul pe  DN 1 E 60, pe raza  comunei Florești, în localitate, din direcţia Cluj-Napoca spre Gilău, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autovehiculul care circula în fața sa, condus de un tânăr de 22 ani din Cugir, județul Alba, intrând în coliziune față-spate cu acesta”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


Potrivit acestora, conducătorul auto se afla sub influența băuturilor alcoolice, a fost transportat la spital pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite, dar ar fi refuzat internarea.

De asemenea, conducătorul auto nu poseda permis de conducere, acesta având permisul de conducere anulat ca urmare a săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului. Permisele de conducere au fost anulate în anul 2008, respectiv 2014.


Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar miercuri a fost reţinut pentru 24 ore.

Acesta urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter