Actualitate

Un șofer ÎNCEPĂTOR de 70 de ani a LOVIT pe trecerea de pietoni o mamă cu un copil – VIDEO

O tânără și copilul ei de doi ani, care traversau strada regulamentar pe culoarea verde a semaforului pentru pietoni, au fost accidentați de un autoturism condus de un șofer în vârstă de 70 de ani care avea permis de conducere de doar câteva luni.

Accidentul a avut loc luni la prânz pe o trecere de pietoni de pe strada George Coșbuc din Dej, scrie dejeanul.ro.

Pe imagini se vede cum șoferul intră în intersecție ignorând culoarea roșie a semaforului, care îl obliga să oprească și să le acorde prioritate pietonilor. Femeia, în vârstă de 30 de ani traversează strada cu un copil în brațe, iar șoferul nesigur pe el, a trecut cu mașina diagonal pe trecerea pentru pietoni, lovind-o pe femeie în plin.


Martorii spun că în urma impactului femeia a rămas agățată sub autoturismul bărbatului, care a oprit după aproximativ 10 metri, abia după ce trecătorii au strigat după el, în timp ce copilul în vârstă de aproape doi ani, este proiectat pe asfalt, fiind astfel ferit de impactul cu mașina. Femeia a suferit multiple răni, fiind transportată cu ambulanța la spital. Din fericire, ca prin minune, copilul acesteia a scăpat nevătămat.

Manevra șoferului este însă greu de explicat, având în vedere că a fost pe punctul de a acroșa o altă mașină parcată pe marginea drumului.


Femeia a rămas internată la Spitalul Municipal Dej, dar spun medicii, starea acesteia este bună, având multiple escoriații.

Polițiștii de la rutieră au deschis o anchetă în acest caz, urmând a stabili dacă șoferul va fi acuzat doar de vătămare corporală din culpă sau și pentru intenția de a părăsi locul accidentului.

abonare newsletter