Actualitate

Se schimbă regulile de circulaţie într-o intersecţie aglomerată

Primăria Cluj-Napoca anunță că, începând de astăzi, se vor modifica priorităţile de circulație la intersecțiile străzilor Constantin Brâncuși – Fagului – Borhanciului – Romul Ladea, respectiv Fagului – Becaș – Arțarului.

Aceste noi măsuri au fost aprobate în Comisia Municipală de Sistematizare a Circulației Rutiere și Pietonale.        

“Astfel, în intersecția str. Constantin Brâncuși – str. Fagului – str. Borhanciului – str. Romul Ladea drumul cu prioritate va fi relația str. Constantin Brâncuși – str. Borhanciului, iar la intersecția str. Fagului – str. Becaș – str. Arțarului drumul prioritar va fi str. Becaș – viraj dreapta spre str. Fagului – str. Fagului și retur. Se vor instala în teren indicatoarele rutiere aferente. Rugăm conducătorii auto să respecte noile reglementări de circulație”, transmite Primăria Cluj-Napoca.


Clujenii au cerut de ani de zile ca în zonă să se amplaseze un sens giratoriu sau să se schimbe reglementările de circulaţie.

“Cei din primărie, ce se ocupă de circulaţie, ori sunt leneşi, ori sunt total incompetenţi, ori nu le pasă de ce se întâmplă în oraş. La intersecţia Brâncuşi, Fagului, Romul Ladea, Borhanci, se cere de multă vreme un sens giratoriu. Primăria a răspuns că sunt probleme cu expropierea. Ok, dar atunci, o schimbare a străzii cu prioritate pe când? Că aia era simplu, câteva semne, şi se rezolvă”, spunea anul trecut un clujean pe un site de reclamaţii la adresa Primăriei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter