Actualitate

Un şofer a încercat să “cumpere” tăcerea unui poliţist din Cluj cu 200 de euro

Un şofer din Cluj a fost trimis în judecată pentru dare de mită, după ce a încercat să mituiască un poliţist pentru a nu-i face un dosar penal.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui şofer pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. Cauza a fost instrumentată de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie.

„În fapt, în data de 17 aprilie 2016, C.M. a oferit, cu titlu de mită, suma de 200 de euro unui agent de poliţie din cadrul Postului de poliţie Sic, judeţul Cluj, pentru ca acesta să nu îşi îndeplinească atribuţiile de constatare a unei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, în condiţiile în care C.M. fusese depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism Opel Vectra, având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 6 mai 2015”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


Potrivit acestora, agentul de poliţie a refuzat propunerile şi a denunţat fapta, C.M. fiind prins în data de 25 mai 2016 în flagrant în momentul în care, fiind citat la postul de poliţie, a remis denunţătorului suma de 200 euro, în contextul discuţiilor şi promisiunilor anterioare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter