Actualitate

Percheziţii la Cluj la firmele care vând materiale de construcţii. Prejudiciul se ridică la 7 milioane lei

Poliţiştii din Braşov fac, joi dimineaţă, mai multe percheziţii la sediile a cinci firme care vând materiale de construcţii şi la locuinţele administratorilor acestora, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de aproximativ 7 milioane de lei, opt persoane urmând să fie duse la audieri.

Poliţiştii braşoveni de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Tribunalului Braşov, fac 11 percheziţii în judele Braşov şi Cluj, la sediile a cinci societăţi comerciale specializate în comerţul cu materiale de construcţii, precum şi la locuinţele administratorilor acestora.

În acest caz există suspiciunea că reprezentanţii firmelor respective au înregistrat în contabilitate cheltuieli nereale pentru a nu plăti impozitele.


”În cauză este vizată săvârşirea de către administratorii societăţilor respective a infracţiunii de evaziune fiscală, prin evidenţierea în actele contabile de cheltuieli care nu au la baza operaţiuni reale cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor si impozitelor datorate bugetului de stat, prejudiciul fiind de aproximativ 7.000.000 lei“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov.

Opt persoane vor fi duse la sediul IPJ Braşov, pentru audieri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter