Actualitate

Descindere a MASCAȚILOR! Un bărbat suspectat de trafic de DROGURI, ridicat de poliţişti – VIDEO

Poliţişti din cadrul Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, sub coordonarea procurilor DIICOT, au desfășurat ieri după-amiază, la Dej, o acțiune de depistare a unui bărbat suspectat de trafic de droguri.

sursa foto: dej24.ro sursa foto: dej24.ro

Se pare că acesta a fost interceptat de oamenii legii în zona Pieței Agroalimentare, la doi pași de centrul municipiului, în timp ar fi încercat să vândă substanțe interzise unor tineri din Dej, unul dintre ei minor. La scurt timp după încheierea „afacerii”, au apărut mascații care l-au imobilizat pe traficant și i-au percheziționat autoturismul, scrie dej24.ro.

Ulterior, suspectul a fost transportat la domiciliul său de pe strada Livezii din Gherla, unde oamenii legii au mai căutat probe care să-l incrimineze.


În același timp, tinerii care au cumpărat substanțele interzise au fost duși la sediul Poliției Municipiului Gherla pentru audieri și declarații.

De asemenea, după ce au scotocit fiecare colț al domiciliului bărbatului suspectat de trafic de droguri, mascații l-au transportat pe acesta la Cluj-Napoca pentru audieri.


Urmează ca anchetatorii să stabilească de ce se face vinovat bărbatul din Gherla și ce pedeapsă riscă acesta pentru fapta sa.

Ultimele Stiri
abonare newsletter