Actualitate

Zeci de articole pirotehnice, descoperite pe Cluj Arena. Urmau să fie folosite la meciul România-Danemarca. Tișe s-a lăudat degeaba cu măsurile luate pentru asigurarea securității

Poliţiştii clujeni au găsit şi ridicat 39 de articole pirotehnice interzise la deţinere, care ar fi fost plasate de către un bărbat în incinta stadionului Cluj Arena. Bărbatul a fost identificat de către poliţişti, fiind întocmit un dosar penal.

"La data de 23 martie, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat un bărbat care introducea articole pirotehnice interzise la deţinere în incinta stadionului Cluj Arena. Poliţiştii au găsit 39 de articole pirotehnice, care ar fi fost plasate de către bărbatul de 29 de ani, din Cluj-Napoca, în patru locaţii diferite din incinta stadionului. Din informaţiile obţinute, acestea urmau a fi folosite duminică, la meciul de fotbal România – Danemarca", transmite IPJ Cluj.

Articolele pirotehnice  au fost ridicate de către poliţişti în vederea continuării investigaţiilor.


"Sunt interzise în incinta stadionului Cluj Arena arme, muniții, torțe, materiale explozive, incendiare sau fumigene, dispozitive de șocuri electrice, cuțite, șișuri ori alte obiecte confecționate special să taie sau să rănească, orice fel de recipient cu gaze toxice, lacrimogene, halucinogene sau substanțe incendiare", mai spun reprezentanții IPJ Cluj.

În urmă cu câteva ore, Consiliul Județean transmitea printr-un comunicat că "siguranța tuturor celor care vor fi prezenți pe stadion reprezintă una dintre preocupările instituției" și că joi a avut loc o întâlnire în cadrul căreia s-au stabilit "o serie de aspecte și măsuri referitoare la asigurarea securității acestei dispute fotbalistice".

Ultimele Stiri
abonare newsletter