monitorulcj.ro Menu
Actualitate

UPDATE Bărbatul care a căzut de la etajul şase, în Mănăştur, a murit

Un bărbat a fost găsit în imediata vecinătate a unui bloc din cartierul clujean Mănăştur, după ce ar fi căzut de la etajul şase al imobilului. UPDATE După o oră şi jumătate în care au încercat să îl resusciteze pe bărbat, medicii au declarat decesul.

FOTO Arhivă

UPDATE (21.20) Echipajul medical SMURD a întreprins manevre de resuscitare a bărbatului la faţa locului, timp de o oră jumătate, dar după în cele din urmă au fost nevoiţi să declare decesul.

UPDATE (17.30)  Conform primelor informaţii ale poliţiştilor, un bărbat în vârstă de 35 de ani s-ar fi aruncat de la etajul şase al blocului de pe strada Mehedinţi. Cercetările poliţiştilor continuă la faţa locului, unde la mai bine de o oră de la producerea incidentului se afla şi echipajul medical, acordându-i bărbatului îngrijiri medicale, mai exact efectuând manevre de resuscitare.


Potrivit unor informaţii neoficiale, bărbatul ar suferi de unele probleme medicale şi ar fi fost externat de curând din spital.

UPDATE (17.00) Echipajul SMURD sosit de urgenţă la faţa locului a trecut la efectuarea manevrelor de resuscitare. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj nu au putut preciza dacă bărbatul s-a aruncat sau a căzut accidental de la etaj.


ŞTIREA INIŢIALĂ Incidentul s-a petrecut în jurul ore 16.15, pe strada Mehedinţi numerele 38-40, la blocul D13. Bărbatul ar fi căzut lângă spaţiul verde din vecinătatea blocului, într-un şanţ de beton.

La faţa locului a sosit de urgenţă o ambulanţă.


Vom reveni