Actualitate

Şoferii clujeni îngrozesc poliţiştii olteni

Nu trece o zi fără un comunicat al poliţiştilor care supraveghează autostrăzile care duc spre Bucureşti despre şoferi din Cluj-Napoca care dau peste cap aparatele radar din cauză că circulă cu viteză excesivă.

Un alt caz a avut loc astăzi când Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 191 km/h, pe Autostrada A1.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.


“La data de 15 martie, în jurul orei 10.00, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1 București — Râmnicu Vâlcea, un bărbat, de 30 de ani, din Cluj-Napoca, conducând cu viteză excesivă. Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 191 km/h, spre București. Polițiștii l-au sancționat cu amendă de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile”, spun poliţiştii.

Ieri, un bărbat de 39 de ani tot din Cluj-Napoca a fost depistat pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva conducând cu viteză excesivă. Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 202 km/h. Polițiștii l-au sancționat cu amendă de 2.900 de lei şi i-au reținut permisul de conducere.


Tot în această lună, pe 4 martie, un bărbat, de 44 de ani din Cluj-Napoca a fost prins de poliţişti conducând cu 226 de kilometri la oră pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea — Deva. Polițiștii l-au sancționat cu amendă de 1.450 de lei, iar, ca măsură complementară, i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Şofer prins când conducea cu 225 de kilometri pe oră pe Autostrada A3


Un şofer care conducea cu 225 de kilometri pe oră pe Autostrada A3 a fost prins, marţi seară, de poliţişti, care l-au amendat cu 3.770 de lei şi i-au suspendat permisul de conducere pe o perioadă de trei luni, anunţă Poliţia Română.

Un bărbat de 39 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat marţi, la ora 18.05, de lucrătorii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale în timp ce conducea un autoturism pe Autostrada A3 Turda - Gilău, cu viteza de 225 de kilometri pe oră.


După ce a fost înregistrat cu aparatul radar, şoferul a fost oprit şi sancţionat cu o amendă de 3.770 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 90 zile, mai arată poliţiştii.

abonare newsletter