monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Hoţii din autobuze, prinşi, din nou, de clujeni vigilenţi. Poliţia Cluj se laudă cu realizările altora

O femeie a fost reţinută pentru 24 de ore după ce a furat un portmoneu dintr-un autobuz, asta după ce un clujean vigilent a observat incidentul şi a dat-o pe mâna poliţiei.

“La data de 13 martie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au identificat și reținut pentru 24 ore, o femeie cercetată pentru sărvărșirea infracţiunii de furt calificat”, aşa şi-a început IPJ Cluj comunicatul de presă.

“La data de 13 martie, în jurul orei 17:27, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 2 Poliție, au fost sesizați telefonic de un bărbat din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, despre faptul că a fost martor la un furt din buzunare într-un mijloc de transport în comun și că urmărește femeia care ar fi comis furtul după ce a coborât din autobuz. Polițiști au intervenit imediat și au identificat persoana indicată de martor, ca fiind o femeie de 57 ani, din municipiul Cluj-Napoca. Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că aceasta ar fi sustras un portmoneu dintr-un mijloc de transport în comun între stațiile dintre facultatea FSEGA și Piața Mărăști. Polițiștii au stabilit faptul că portmoneul aparține unei femei din comuna Dumbrăveni, judeţul Suceava”, transmit reprezentanţii IPJ Cluj.


În urma probatoriului administrat s-a propus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, față de aceasta fiind luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore.

Aceasta urmează să fie prezentată magistraților pentru dispunerea altor măsuri.