Actualitate

Un șofer de TIR din Polonia a făcut prăpăd la Căpușu Mare. Traficul rutier pe DN1 este blocat

Circulația auto pe DN1E60 între Huedin și Cluj este blocată joi la prânz din cauza unui accident de circulație în care au fost implicate două mașini.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule, circulaţia auto este blocată pe DN1E60, la kilometrul 506+ 300 de metri, între localităţile Huedin şi Cluj Napoca, pe raza localităţii Căpuşu.

Potrivit primelor informații de la fața locului, în accident au fost implicate un TIR și o mașină care efectua lucrări de curățenie a carosabilului.


”În jurul orei 12.30, un autotren care circula pe direcția Căpușu Mare- Dumbrava ar fi intrat într-o depășire, iar la efectuarea manevrei de reintrare pe banda sa de circulație ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, acesta răsturnându-se pe partea carosabilă. De asemenea, acesta a acroșat un alt autovehicul, pe care l-a proiectat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nu sunt victime. Autoturismul pe care l-a acroșat efectua lucrări de curățenie a carosabilului, mergea cu viteză redusă și era semnalizat corespunzător. Șoferul TIR-ului este polonez și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. TIR-ul era încărcat cu polistiren. Marfa s-a răsturnat pe partea carosabilă, iar acum se încearcă tractarea TIR-ului de pe partea carosabilă, autotrenul blocând ambele sensuri de mers”, au spus reprezentanții IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter