Actualitate

Vremea se va menţine caldă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea se va mentine caldă pentru această perioadă, desi valorile termice vor marca o scădere fată de ziua precedentă, in cea mai mare parte a tării, informează ANM.

Vremea se va menţine caldă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri Vremea se va menţine caldă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Joi, în țară, vremea se va mentine caldă pentru această perioadă, desi valorile termice vor marca o scădere fată de ziua precedentă, in cea mai mare parte a tării. Cerul va fi temporar noros. Va ploua, in prima parte a intervalului, in regiunile vestice, nord-vestice si izolat in cele sudice si centrale, iar noaptea pe arii relativ extinse in nord-vest, centru, sud-est si pe arii restranse in rest. Ploile vor fi si sub formă de aversă. La munte, mai ales la altitudini mari, se vor semnala si precipitatii sub formă de lapovită si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări ziua, in Muntenia si Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 18 grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 7 grade. Dimineata si noaptea, izolat, se va semnala ceaţă.

Vineri, vremea va fi in general inchisă si se va răci, astfel incat valorile termice se vor apropia de cele normale pentru această perioadă. Temporar va ploua in cea mai mare parte a tării, iar la munte si pe arii restranse, noaptea, si in estul Transilvaniei si in Subcarpatii Moldovei vor predomina ninsoarea si lapovita. In jumătatea de est a tării se vor inregistra cantităti mai importante de apă. Vantul va prezenta unele intensificări in regiunile vestice, sud-estice si pe arii restranse in rest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 6 grade.

Ultimele Stiri
abonare newsletter