Actualitate

ACCIDENT MORTAL la Răscruci! A sfârșit la trei metri de casă / VIDEO

Un grav accident de circulație, soldat cu un mort, a avut loc duminică seară, în jurul orei 19:00, pe DN1C, pe raza localității clujene Răscruci.

Potrivit primelor informații, o femeie din Gherla, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN1C, dinspre Cluj-Napoca înspre Dej, ajunsă pe raza localității Răscruci, a surprins și accidentat grav o femeie în vârstă de 59 de ani din localitate, angajată în traversarea regulamentară a drumului, prin loc marcat și semnalizat corespunzător cu trecere pentru pietoni, scrie dej24.ro.

În urma apelului la 112, la fața locului a intervenit un echipaj de prim-ajutor SMURD, dar și polițiștii.


Ajuns la locul accidentului, personalul medical a trecut imediat la efectuarea manevrelor de resuscitare, victima fiind găsită în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor depuse de medici, după aproximativ 40 de minute, femeia a fost declarată decedată.

Se pare că victima tocmai ieșise de la o casă de rugaciune din apropiere și se îndrepta, alături de câteva localnice, spre casă. Mai avea de parcurs o distanță de aproximativ trei metri până la intrarea în curte.


Circulația pe DN1C între Dej și Cluj-Napoca s-a desfășurat cu dificultate câteva zeci de minute pe perioada cercetărilor făcute de polițiști.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut tragedia din Răscruci.

Ultimele Stiri
abonare newsletter