Actualitate

O sută de persoane au continuat protestele la Cluj, vineri

Aproximativ 100 de persoane au continuat protestele la Cluj, vineri seară, în a 18-a zi de când au început manifestaţiile din stradă.

FOTO ARHIVĂ FOTO ARHIVĂ

De la începerea protestelor acum două săptămâni jumătate numărul protestatarilor a scăzut treptat la Cluj, după recordul de peste 50.000 de persoane din 5 februarie. Asta a dus la sugestia, pe pagina de Facebook prin intermediul căreia s-au strâns oamenii, a organizării protestelor doar marţea, joia, sâmbăta şi duminica.

Totuşi, aproximativ de persoane au protestat şi vineri, 17 februarie, la Cluj, transmite agenţia Agerpres.


Oamenii au venit în Piaţa Unirii începând cu ora 19,00, pentru a protesta împotriva Guvernului Grindeanu şi a PSD. Ei au mărşăluit apoi Manifestanţii au mărşăluit şi prin zona centrală a oraşului şi au scandat lozinci antiguvernamentale şi anti-PSD.

Recordul de protestatari la Cluj-Napoca, peste 50.000, a fost înregistrat pe 5 februarie 2017.


Aproximativ 25 de persoane au protestat şi la Oradea, în cursul zilei fiind depus un document prin care se cere demisia Guvernului Grindeanu, semnat de doi dintre organizatorii protestelor, în numele manifestanţilor, conform agenţiei Agerpres.

Circa 60 de persoane au fost prezente vineri seara, în Piaţa Victoriei, în a 18 seară a protestelor declanşate în 31 ianuarie.


 

Repertoriul scandărilor a fost mult mai sărac decât în serile anterioare, oamenii limitându-se la lozincile mobilizatoare de genul ''Timişoara trezeşte-te'' sau ''Rezistăm''. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter