Actualitate

A 14-a zi de proteste la Cluj

Clujenii au ieşit din nou în stradă, în cea de a 14-a zi de proteste împotriva Guvernului Grindeanu. În Piaţa Unirii s-au strâns însă mult mai puţine persoane decât în celelalte zile.

Sursa foto  facebook Roland Vachter Sursa foto facebook Roland Vachter

UPDATE

În jurul orei 21.00, protestatarii s-au întors în Piaţa Unirii.

-----------------------------------------------------


Aproximativ 200 de persoane s-au strâns în Piaţa Unirii, la protestul de luni seară, numărul acestora crescând pe traseu la aproximativ 1.000 de persoane.  

Ca şi în celelalte seri, protestatarii scandează “Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu!” PSD, ciuma roşie sau !“Jos Guvernul compromis!”.


„Continuăm zilnic cu protestele asa cum ați decis cu toții în piață pentru a menține presiunea străzii pe guvern și parlament, trebuie să rămânem în gardă... OUG 14 va fi trecută în parlament, trebuie sa fim cu ochii pe ei. Protestele masive de peste 100.000 de participanți din weekend au arătat legitimitatea protestelor, vom face în fiecare duminică câte un protest masiv pentru a da săptămânal un mesaj forte ca nu ne vom retrage până când nu își dă demisia guvernul Grindeanu și pleacă Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu acolo unde le este locul... în sălile de judecată unde trebuie să justifice infracțiunile pe care le-au comis pentru a ajunge unde sunt.

Ne vedem la plimbarea de seara!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a evenimentului.


Numărul participanţilor la protestul de la Cluj-Napoca a ajuns la 10.000 duminică seară. Oamenii aveau pancarte pe care scria ”Ziua muncim, noaptea vă păzim”, ”Aţi obosit deja? Noi nu, ghinion!” sau ”Doamne, ia-le ce-au furat, lasă-le cât au lucrat”.

abonare newsletter