Actualitate

Ceață densă pe autostradă, unde vizibilitatea scade sub 50 de metri. Probleme sunt și pe DN1

Traficul se desfăşoară, miercuri dimineaţă, în condiţii de ceaţă pe Autostrada A3 Turda - Gilău, vizibilitatea fiind redusă, pe alocuri, sub 50 de metri. În condiţii asemănătoare se circulă şi pe DN 1, Cluj-Huedin și Cluj-Turda.

autostrada transilvania sursa foto telegraf.ro autostrada transilvania sursa foto telegraf.ro

Potrivit Infotrafic, în județul Cluj, pe DN1, pe tronsonul Piatra Craiului — Huedin — Căpușu Mare, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 metri. La fel și pe tronsonul Turda — Cluj-Napoca

Pe autostrada A3 Câmpia Turzii — Gilău, între kilometrii unu și 40, ceața reduce vizibilitatea sub 100, pe alocuri sub 50 de metri.


În județul Cluj, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, pe DN1 Cluj-Napoca — Oradea, la kilometrul 536+400 de metri, în zona carierei Morlaca. Circulația a fost întreruptă în ambele sensuri din cauza unui accident mortal în care au fost implicate un autotren și un autoturism.

”Un şofer de 63 de ani din Harghita, care se deplasa pe direcţia Cluj-Napoca - Oradea, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens, unde a lovit frontal un TIR”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.


Şoferul autoturismului a decedat în urma impactului, potrivit sursei citate.

Administrația Națională de Meteorologie a emis două mesaje de informare și atenționare cu cod galben referitoare la precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare, vânt puternic și la condiții de formare a poleiului.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter