Actualitate

Clujenii nu renunță la protest nici după anunțul lui Grindeanu. Preşedinţie: Guvernul să înţeleagă că protestatarii nu acceptă nimic mai puţin decât ce cer

Aproximativ 30.000 de persoane protestează sâmbătă seara, în Piața Unirii din Cluj-Napoca în ciuda anunțului făcut de premierul Grindeanu conform căruia Ordonanța 13 va fi abrogată mâine. Oamenii vor demisia Guvernului.

Protestatarii poartă pancarte cu mesaje antiguvernamentale și împotriva PSD.

Oamenii scandează lozinci prin care cer demisia Guvernului sau a ministrului Justiției.


Preşedinţie: Guvernul să înţeleagă că protestatarii nu acceptă nimic mai puţin decât ce cer

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a afirmat că Guvernul trebuie înţeleagă faptul că românii care protestează nu acceptă ''nimic mai puţin'' decât cerinţele lor ''legitime, democratice, corecte''.

''Decizia anunţată în această seară de premierul Sorin Grindeanu este un pas important spre normalizare. Totodată, se face un pas important pentru a corecta situaţia creată. Guvernul a greşit flagrant şi guvernul este responsabil să rezolve criza pe care a creat-o. Oamenii care protestează au cerinţe legitime, democratice, corecte, iar Guvernul trebuie sa înţeleagă că cetăţenii nu acceptă nimic mai puţin'', a transmis Dobrovolschi după declaraţiile lui Sorin Grindeanu.


Premierul Sorin Grindeanu a precizat sâmbătă seara că duminică Guvernul se va reuni într-o şedinţă de urgenţă pentru abrogarea OUG 13.

Etichete: cluj-napoca protest
abonare newsletter