Actualitate

Tânăr, premiat de IPJ Cluj pentru că a prins un hoț în autobuz

Tânărul care a imobilizat și predat polițiștilor o persoană care ar fi sustras un portmoneu din geanta unei femei dintr-un autobuz, în 30 ianuarie, a fost invitat ieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

În prezența participanților la ședința de evaluare a activităților instituției, a fost felicitat pentru spiritul civic de care a dat dovadă, iar în semn de apreciere, conducerea IPJ Cluj și prefectul județului Cluj i-au înmânat o diplomă.

La data de 30 ianuarie a.c, tânărul a acordat sprijin intervenţiei poliţiei în cazul unei fapte de furt. În timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, acesta a imobilizat și predat polițiștilor o persoană care ar fi sustras un portmoneu din geanta unei femei. Persoana în cauză, o femeie de 59 ani din Satu Mare, județul Satu Mare a fost reținută pentru 24 ore, fiind bănuită de furt calificat, iar față de aceasta s-a dispus continuarea cercetărilor sub control judiciar pentru 60 zile.


"Poliţia clujeană mulţumește cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii și vin în sprijinul oamenilor legii!", este mesajul transmis în comunicatul remis presei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter