monitorulcj.ro Menu

Actualitate

INCENDIU VIOLENT în Gherla! Un magazin de mobilă A LUAT FOC

Un incendiu a izbucnit sâmbătă în jurul orei 12:55 la un magazin de mobilă de pe strada Mihai Eminescu din Gherla.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, pompierii din cadrul SVSU Gherla, un echipaj de prim-ajutor, dar și polițiștii.

Din primele informații, incendiul a izbucnit la un imobil situat pe strada Mihai Eminescu din Gherla, scrie dej24.ro. Ajunși la locul solicitării, pompierii au trecut imediat la lichidarea flăcărilor care se manifestau la mansarda imobilului. Vâlvătaia s-a extins cu repeziciune și la alte spații aflate în imediata apropiere, inclusiv la un magazin de mobilă.

Un bărbat în vârstă de 67 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital, cu fracturi și arsuri de gradul I, în timp ce o altă femeie a fost consultată în ambulanță.

Circulația autovehiculelor în zona a fost restricționata de polițiști până la finalizarea intervenției pompierilor. Aproximativ 300 metri pătrați au fost afectați de flăcări, astfel că pagubele materiale sunt însemnate.

O anchetă a fost demarată în acest caz pentru a se stabili cauzele exacte ale izbucnirii incendiului din Gherla.