monitorulcj.ro Menu
Actualitate

VIDEO 7 stele pe scena Untold 2017. Noi bilete scoase la vânzare

Afrojack, Armin van Buuren, Axwell& Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, şi Steve Aoki, vin în vară la Cluj-Napoca.

Magia UNTOLD 2017 va fi întreţinută de cele mai puternice constelații! Prima dintre ele are 7 stele și va asigura experiența unică de noapte a celei de-a treia ediţie a festivalului!

Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell şi Martin Garrix îşi ţin promisiunea făcută fanilor şi revin la UNTOLD. Impresionaţi de atmosfera UNTOLD, dar şi de energia fanilor festivalului, Axwell & Ingrosso şi Steve Aoki vor fi prezenţi pentru prima dată la Cluj-Napoca şi se alătură celor 5 superstaruri care au scris deja pagini numeroase în povestea UNTOLD.


Cei mai buni DJ ai lumii sunt primele 7 stele anunţate din line-up-ul UNTOLD 2017. Iar surprizele nu se opresc aici. Alte staruri internaţionale, a genurilor live acts, tehno, drum&bass, house, vor fi prezente pe scenele festivalului, în total, aproape 200 dintre cei mai buni artişti.

A TREIA RUNDĂ DE ABONAMENTE LA VÂNZARE

Începând de vineri, 27 ianuarie, ora 18.00, vor fi disponibile 10.000 de abonamente pentru toţi cei care vor să ia parte la experienţa UNTOLD. Acestea vor putea fi achiziţionate la preţul promoţional de 385 de lei plus taxe din preţul final de 550 de lei plus taxe. În plus, vor fi disponibile şi bilete de o zi şi abonamente VIP.


Toţi cei care vor dori să cumpere un abonament sau un bilet de o zi la UNTOLD, vor putea să facă acest lucru accesând www.untold.com.

PRIMELE ŞAPTE STELE UNTOLD

AFROJACK este nerăbdător să ajungă din nou la UNTOLD. DJ-ul olandez a fost la ediţia din 2016 şi a rămas impresionat de căldura şi nebunia frumoasă a fanilor din România. A fost atât de încântat încât şi la două săptămâni după festival, a postat pe pagina lui de socializare, poze şi video-uri de la UNTOLD 2016.


AXWELL & INGROSSO sunt doi DJ suedezi, fondatori ai trupei Swedish House Mafia. Ei vin pentru prima dată în România, în formula actuală, şi ajung pentru prima dată la Cluj-Napoca pe scena principală a festivalului UNTOLD. Cei doi DJ se află pe primele locuri în topul preferinţelor fanilor UNTOLD.

În acest an magia UNTOLD va fi condusă de cele mai puternice constelații! Prima dintre ele are 7 stele și va asigura experiența unică de noapte a UNTOLD 2017! Afrojack, Armin van Buuren, Axwell& Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, si Steve Aoki vor urca in cele patru zile de festival pe UNTOLD ARENA si ii vor face pe fanii sa traiasca momente.


Armin van Buuren se intoarce pe aceeasi scena pe care in 2016 a stat mai mult de cinci ore. Zorii zilei l-au surprins pe dj-ul olandez atat de mult iubit de fanii UNTOLD in tricoul echipei nationale a Romaniei. La finalul show-ului, Armin van Buuren a coborat in public si si-a salutat fanii ramasi pana aproape la 8 dimineata sa-l asculte. La plecare, pe aeroport, acesta a declarat ca abia asteapta sa-si vada din nou numele in line-up-ul festivalului UNTOLD 2017, lucru care s-a si intamplat.

DJ-ul numarul unu al planetei, Martin Garrix se întoarce la UNTOLD. In 2016, artistul a pasit pentru prima data in Romania si a ramas impresionat de publicul si de atmosfera UNTOLD. A promis la editia de anul trecut ca se va intoarce si se tine de promisiune.


Si Hardwell a gustat din atmosfera Untold pentru prima data, la editia din 2016 si s-a simtit incredibil In Romania si alaturi de fani. Drept dovada, a ales ca in timpul concertului sa poarte tricoul echipei nationale de fotbal a Romaniei cu mesajul “UNITED”.