Actualitate

Accident GROAZNIC la Cluj! Doi tineri au murit. Acul maşinii a rămas BLOCAT la 150 km/h!

Tragedie pe o şosea din judeţul Cluj. Doi tineri au murit pe loc într-un cumplit accident. Un prieten de-al lor se zbate acum între viaţă şi moarte la spital. Cei trei mergeau cu viteză iar maşina s-a izbit cu putere de un copac.

sursa foto: someseanul.ro sursa foto: someseanul.ro

Doi tineri au murit, duminică dimineața, lângă localitatea clujeană Săvădisla. Un al treilea tânăr se zbate între viaţă şi moarte. Maşina cu care circulau s-a izbit violent de un copac.

Autoturismul cu care circulau cei trei tineri, un Audi A4, a derapat şi a intrat frontal într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului extrem de violent, șoferul, în vârstă de 29 de ani, din Băișoara, şi pasagerul dreapta faţă, în vârstă de 23 de ani, din Valea Ierii, au decedat pe loc. Pasagerul din spate, un tânăr de 23 de ani, din Ciurila, a fost rănit grav.


Autoturismul a fost dus la expertiză și asta pentru că acul vitezometrului s-a oprit la 150 de km/h. Specialiștii trebuie să stabilească dacă tinerii se deplasau cu această viteză sau acul s-a blocat din cauza unei defecțiuni.

„Pe DJ 107M s-a produs un accident rutier, între Lita și Săvădisla. Potrivit primelor informații, autoturismul care se deplasa pe direcția Lita – Cluj-Napoca, într-o curbă deosebit de periculoasă, ar fi derapat și a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, șoferul, de 29 de ani, și pasagerul dreapta față, de 23 de ani, au decedat. Un alt tânăr, pasager spate, de 23 de ani, a fost rănit grav", a declarat Daniel Graur, comisar șef în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

abonare newsletter