monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Incendiu VIOLENT în Nima. Acoperișul unei case S-A FĂCUT SCRUM.

Acoperișul unei case din localitatea Nima s-a făcut scrum în urma unui incendiu izbucnit vineri seară.

sursa foto dej24.ro

Alarma s-a dat în jurul orei 19:20, când un apel la 112 a anunțat că au fost văzute flăcări ieșind din acoperișul unei locuințe din Nima, scrie dej24.ro.La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, dar și polițiștii.

Pompierii au constatat că incendiul se manifesta violent la acoperișul casei și au trecut imediat la lichidarea vâlvătăii. Până la sosirea acestora însă, mai mulți localnici au sărit în ajutor cu găleți cu apă și au încercat să țină flăcările sub control. Tot aceștia au scos bunuri din imobil în încercarea de a salva tot ce se poate.


În casă se afla un singur bărbat în vârstă de 37 de ani, proprietarul imobilului. Sora acestuia, care locuiește în imediata apropiere, a văzut flăcările și l-a alertat. O rudă de-a lor a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică. O ambulanță de la Gherla a ajuns la fața locului și i-a acordat primul-ajutor.

În cele din urmă, pompierii au lichidat incendiul, după ce au decopertat acoperișul de tablă, însă pagubele materiale sunt destul de însemnate – peste 90% din acoperiș s-a făcut scrum.


Incendiul ar fi pornit de la un coș de fum necurățat corespunzător. Conform vecinilor, casa bărbatului ar mai fi luat foc și în urmă cu câțiva ani. Pompierii urmează să stabileasca cu exactitate cauzele izbucnirii incendiului.

Etichete: incendiu nima, cluj