Actualitate

Cinci persoane, implicate într-un accident din cauza zăpezii de pe un drum din Cluj

Accidentul s-a petrecut duminică seara când, cele cinci persoane aflate în autoturism, doi barbati si trei femei cu varste cuprinse intre 23 si 56 de ani, se deplasau pe directia Dej - Baia Mare.

Pe o ninsoare abundentă și un carosabil acoperit cu zapadă, între localitățile Câțcău și Capalna, șoferul a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit șoseaua, s-a izbit de un mal de pământ după care s-a rostogolit de trei ori pe câmpul din apropierea drumului, potrivit dejeanul.ro.

Dacă ocupanții locurilor din față au scapat cu răni ușoare datorită centurilor de siguranță, cei trei aflați pe bancheta din spate au avut noroc extrem de mare că nu au fost proiectați înafara autoturismului, având în vedere că luneta și geamurile acestuia s-au spart la impactul cu solul.


În urma apelului la 112, la față locului s-au deplasat de urgență două ambulanțe, una cu medic și una SMURD, dar și o autospecială de descarcerare a pompierilor din Dej. Din fericire, victimele au reusit sa iasa singure din autoturism, patru dintre ele fiind transportate la spital, in timp ce o femeie a refuzat ingrijirile medicale. Politistii de la rutiera au efectuat cercetari la fata locului pentru a afla cu exactitate care a fost cauza accidentului, dar din primele informatii se pare ca a fost vorba de neadaptarea vitezei la conditiile de drum.

Etichete: zapada cluj accident
abonare newsletter