Actualitate

Ultima premieră din acest an, la Opera din Cluj

Opera din Cluj anunţă ultima premieră a acestui an: spectacolul I Puritani de Vincenzo Bellini, un spectacol cu două reprezentații extraordinare.

Duminică, 11 decembrie și luni, 12 decembrie, de la ora 18:30, sala teatrului liric clujean va fi învăluită de notele unei capodopere rare, încununată cu emoțiile unei povești cavalerești despre dragoste și datorie.

Reprezentaţiile vor beneficia de participarea dirijorului italian Giuseppe Sabbatini și de o distribuție excepțională, ce îi aduce în rolurile principale pe Diana Țugui, Lucia Bulucz (Elvira), Cosmin Ifrim, Ștefan von Korch – invitați (Arturo), Geani Brad, Bogdan Nistor (Riccardo), Petru Burcă, Cristian Hodrea (Giorgio). ”I Puritani”, capodopera ce a încununat creația compozitorului Vincenzo Bellini, învăluie cu bogăția melodicității sale, purtând publicul prin povestea desprinsă din perioada Revoluției engleze a secolului al XVII-lea, printre cavaleri regaliști și armate de puritani, ce dau o strălucire aparte istoriei unei iubiri pure.


Biletele la ambele reprezentații pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală, precum și online, pe site-ul www.biletmaster.ro

De asemenea, în așteptarea sărbătorilor de iarnă, clujenii sunt aşteptaţi la unul dintre cele mai încântătoare spectacole dedicate iernii și magiei Crăciunului: Winter Delights.   


“Pus în scenă săptămâna viitoare, mai exact vineri, 16 decembrie 2016 și realizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca, concertul așteptat cu mare nerăbdare de publicul clujean ne va plimba pe note fine și armonioase, printre arome de scorțișoară, amintiri de sărbătoare și entuziasmul bradului proaspăt împodobit, glisând între Crăciunul tradițional autentic, moștenit de la bunici, și bucuria multiculturală ce învăluie întregul glob în suflarea comună a fiecărui decembrie”, spun organizatorii.

Darul muzical oferit de artiștii Operei Naționale clujene  reunește un repertoriu de colinde vechi și noi, tradiționale românești, dar și internaționale, într-o sărbătoare lirică cum doar o dată în an se poate împlini. Vor participa artiști de înaltă ținută: Ilinca Băcilă, Marius Vlad Budoiu, Cristian Mogoșan, Florin Estefan, alături de Corul de Copii ”Junior VIP” al Colegiului de Muzică ”Sigismund Toduță” Cluj-Napoca, aflat sub bagheta doamnei Anca Mona-Mariaș și acompaniați de Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, coordonată muzical de dirijorul Flavius Filip.

Ultimele Stiri
abonare newsletter