monitorulcj.ro Menu
Actualitate

FOTO: Incendiu puternic la mai multe barăci improvizate de pe strada Cantonului

Trei persoane au fost transportate, sâmbătă seara, la spital, în urma unui incendiu care a avut loc la mai multe barăci, fiind nevoie de prezenţa poliţiştilor şi jandarmilor pentru buna desfăşurare a intervenţiei de stingere a focului.

Au fost afectate șase barăci improvizate, dintre care unele au fost distruse în totalitate, iar trei persoane au fost transportate la spital cu afecțiuni ușoare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, sâmbătă, că la locul incendiului au fost deplasate mai multe autospeciale de pompieri, dar şi ambulanţe ale SMURD şi Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Cluj.


”Un număr de şase barăci improvizate au fost afectate de un incendiu izbucnit pe strada Cantonului, unele în proporţie de sută la sută. În acestea locuiau peste 20 de persoane printre care şi 6 copii. Trei persoane au fost transportate la spital, două intoxicate cu fum, iar a treia cu arsuri. A fost nevoie de prezenţa poliţiştilor, jandarmilor, trupelor DIAS şi a poliţiştilor locali pentru buna desfăşurare a intervenţiei de stingere a focului din cauza locatarilor agitaţi. La incendiu s-a intervenit cu mai multe autospeciale de pompieri dar au fost aduse şi ambulanţe de la SMURD sau SAJ Cluj”, a spus Biriş.

Potrivit acestuia, pompierii cercetează cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.