Actualitate

Maşini avariate la Cluj de copacii doborâţi de vântul puternic

Trei maşini parcate au fost avariate, duminică dimineaţă, în municipiul Cluj-Napoca, după ce pe ele au căzut copaci doborâţi de vântul puternic, echipele ISU Cluj intervenind pentru remedierea situaţiei.

Trei mașini au fost avariate după ce au căzut copaci pe ele. Sursa foto: stirileprotv.ro Trei mașini au fost avariate după ce au căzut copaci pe ele. Sursa foto: stirileprotv.ro

Şeful ISU Cluj, Ion Moldovan, a declarat că un copac a căzut şi pe carosabilul unei străzi din Cluj-Napoca.

„Trei autoturisme parcate au fost avariate, după ce pe ele au căzut copaci doborâţi de vântul puternic. Două maşini se aflau pe str. Grigore Alexandrescu, iar una pe str. Donath. De asemenea, un copac a căzut pe carosabil pe str. Nicolae Titulescu. Echipele ISU Cluj intervin pentru remedierea situaţiei, taie copacii cu drujbele iar apoi transportul cade în sarcina celor de la RADP Cluj-Napoca. Nu au fost înregistrate victime”, a spus Moldovan.


ANM a anunţat că judeţul Cluj se află, duminică, sub cod galben de intensificări ale vântului, rafalele urmând să depăşească 60-70 kilometri pe oră, iar pe arii restrânse vor atinge 80-90 kilometri pe oră.

(Mediafax)


Citește și: Accident rutier din cauza zăpezii la Cluj: două autocamioane au derapat

abonare newsletter