Actualitate

Accident MORTAL în Vâlcele pe TRECEREA DE PIETONI

Un accident rutier mortal a avut loc sâmbătă, 12 noiembrie, în localitatea Vâlcele din judeţul Cluj. O adolescentă în vârstă de 15 ani şi-a pierdut viaţa.

Medicii au resuscitat-o pe tânără, însă fără rezultat. Foto: arhivă Medicii au resuscitat-o pe tânără, însă fără rezultat. Foto: arhivă

Adolescenta a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost spulberată de un autoturism pe trecerea de pietoni. Fata intenţiona să treacă pe cealaltă parte a drumului pentru a se întâlni cu părinții.

Un autoturism BMW înmatriculat în Alba, condus de o femeie din același județ, a frânat brusc în momentul în care șoferița a văzut-o pe tânără că vrea să traverseze, însă un alt autoturism, marca Volkswagen, înmatriculat în Cluj, încercând să evite impactul cu autoturismul BMW a virat la stânga și a surprins-o pe adolescentă în traversarea drumului. Șoferul autoturismului Volkswagen, un tânăr de 28 de ani, s-a trezit cu tânăra în fața mașinii și nu a mai putut evita impactul, lovind-o pe aceasta în plin, informează someseanul.ro.


Victima a pierdut mult sânge din cauza rănilor suferite.

Un echipaj al Ambulanței a intervenit la fața locului, iar medicii au demarat manevrele de resuscitare a fetei care a rămas inconștientă pe carosabil.


Aceasta a fost stabilizată și transportată de urgență la spital în Cluj-Napoca, însă odată ajunsă aici a decedat în ciuda eforturilor depuse de medici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter