monitorulcj.ro Menu
Actualitate

ANM a emis un COD GALBEN de vânt puternic în judeţul Cluj

Judeţele Bihor, Timiş, Arad, Caraş-Severin, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Cluj, Neamţ şi Suceava sunt sub avertizare cod galben de vânt puternic, emisă de ANM până duminică la ora 15.00 în cazul primelor patru, şi până la 14.00, respectiv 12.10 zona de munte a celorlalte judeţe.

ANM a emis o avertizare nowcasting cod galben de vânt puternic pentru judeţele Bihor, Timiş, Arad şi Caraş-Severin, unde se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge şi depăşi 60 de kilometri pe oră şi izolat 70 de kilometri pe oră, mai ales în zona de deal şi munte.

Avertizarea este valabilă de duminică ora 9.10 până la ora 15.00.


Pentru zona de munte a judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, ANM a emis o avertizare nowcasting cod galben până la ora 14.00, până când, la altitudini de peste 1.300 de metri, rafalelel de vânt vor depăşi 90 de kilometri pe oră. Totodază, aici va ploua.

În zona de munte a judeţului Cluj, la altitudini de peste 1.500 de metri, se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 90 de kilometri pe oră. Avertizarea este valabilă până la ora 14.00.


Totodată, ANM a emis o avertizare nowcasting cod galben de vânt puternic pentru zona de munte a judeţelor Neamţ şi Suceava. unde la altitudini de peste 1.700 de metri rafalele de vânt vor ajunge la 90 de kilometri pe oră. Avertizarea este valabilă până la ora 12.10.