monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Bătăuşii din centrul Clujului care au băgat un bărbat în spital nu au fost prinşi nici după o săptămână de la scandal. Noi imagini cu tinerii - VIDEO

Unul dintre bărbaţii implicaţi în scandal. Sursa foto: IPJ CLUJ.

Poliţia Română a difuzat noi imagini cu unul dintre cei trei tineri implicaţi în altercaţia din data de 27 octombrie, de pe strada 21 Decembrie 1989.

În 27 octombrie, în jurul orelor 18.30, pe strada 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca, pe trotuarul din faţa unui magazin pe partea complexului comercial, între un bărbat de 53 de ani pe de o parte şi doi tineri şi o tânără pe de altă parte, a avut loc o altercaţie verbală. În urma altercaţiei, bărbatul a fost împins de cei doi tineri, s-a dezechilibrat iar în urma căderii şi-a pierdut cunoştinţa fiind internat de urgenţă într-o unitate medicală.

„Pentru identificarea celor în cauză şi, implicit, pentru soluţionarea favorabilă a cauzei, poliţiştii solicită sprijinul cetăţenilor care pot oferi informaţii utile.


Persoanele care pot oferi informatii cu privire la identitatea acestuia, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.