Actualitate

Recital contemporan luni seară la Toamna Muzicală Clujeană

Ansamblul SonoMania, dedicat promovării muzicii culte, contemporane şi moderne, concertează deseară, de la ora 19, în cadrul Festivalului Toamna Muzicală Clujeană.

Spectacolul-recital este intitulat „Doiniri”, va avea loc de la ora 19 în sala Studio a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”.

Înfiinţat în 2012 de către compozitoarea Diana Rotaru, ansamblul SonoMania are ca scop câştigarea unui public nou pentru muzica modernă şi contemporană, „o muzică vie pe care membrii ansamblului o iubesc şi o cântă cu pasiune încă din primii ani de studiu”. Ansamblul a participat la festivaluri de muzică şi artă contemporană din România, Olanda şi Coreea de Sud.


Luni, 24 octombrie, ora 19

Sala Studio a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”


Contemporania – Doiniri

Ansamblul SonoMania


Veronica Anuşca soprană

Mihai Pintenaru clarinet


Raluca Stratulat vioară

Olga Podobinschi pian


Diana Rotaru conducerea muzicală

Program:

George Balint - A Bradului pentru soprană, clarinet, vioară şi pian, p.a.a.

Diana Rotaru - Meander pentru clarinet

Adrian Pop - Şapte fragmente din Tristan Tzara pentru voce şi pian

Mihai Măniceanu - Cantabile e Presto pentru vioară şi pian

Gabriel Mălăncioiu - Linişte pentru soprană şi clarinet

Toshio Hosokawa  -Ancient Dance pentru vioară şi pian

Doina Rotaru – Bocet IV pentru soprană, clarinet, vioară şi pian 

Festivalul Toamna Muzicală Clujeană continuă miercuri cu un un concert aniversar dedicat lui Gabriel Irányi, care va fi sărbătorit cu un portret componistic, la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”. 

Bilete

Biletele la concertele din cadrul festivalului au fost puse deja în vânzare, atât online, pe biletmaster.ro, cât şi la agenţia de bilete a filarmonicii care se află la parterul Casei de Cultură. Pe lângă Colegiul Academic, concertele vor avea loc şi la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” şi la Biserica Piaristă. Preţurile sunt următoarele: 25 lei – 13 lei reducere (elevi, studenţi şi pensionari) pentru concertele incluse în abonament; 40 lei – 20 lei reducere (elevi, studenţi şi pensionari), pentru concertele extraordinare, iar abonamentele ajung la 400 lei, respectiv 200 lei cu reducere.

Biletele se pot cumpăra online de pe biletmaster.ro şi de la agenţia de bilete a Filarmonicii (Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3, la parter în incinta Casei de Cultură a Studenţilor, Tel. 0264 43 00 60) conform programului: Luni & Miercuri 10 – 14, Marţi & Joi 12 – 18 şi Vineri 10 – 14 şi cu o oră înainte de concert, direct de la locaţia acestuia.  

În ziua concertului, agenţia de bilete este deschisă în intervalul 10-14!

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter