Actualitate

Accident mortal lângă Dej. Un tânăr A MURIT, iar alți patru au ajuns la spital. Șoferul mașinii era beat – VIDEO

Un accident rutier mortal avut loc luni seara la intrare în Dej dinspre Șomcut. Un tânăr a murit și alți patru au fost grav răniți, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un podeț de beton.

sursa foto: someseanul.ro sursa foto: someseanul.ro

Potrivit someseanul.ro, șoferul unui autoturism marca Mercedes, care circula dinspre Șomcut înspre Dej, ar fi pierdut controlul asupra volanului, a derapat și a pătruns pe contrasens, izbindu-se apoi violent de un cap de pod.

În urma impactului o persoană de aproximativ 23 de ani, pasager în autoturism, a murit pe loc, iar alte patru persoane au fost rănite, fiind preluate de echipajele medicale și transportate la Spitalul Municipal Dej, de unde au fost transferate la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj.


Potrivit polițiștilor, șoferul se afla sub influența alcoolului, fiind testat la fața locului cu aparatul etilotest,

Pentru Andrei, tânărul care a decedat, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, acesta fiind resuscitat la fața locului preț de peste o jumătate de oră, însă fără niciun rezultat.


Potrivit sursei citate, polițiștii presupun că tânărul de la volan nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed, iar mașina a derapat și a ajuns în afara șoselei. Conducătorul auto va fi cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter