Actualitate

Bătaie mare pe posturile scoase la concurs de IPJ Cluj, majoritatea optând să fie poliţişti în mediu rural

Peste 300 de persoane s-au încris pentru cele 58 de posturi scoase la concursul de angajare în cadrul IPJ Cluj, majoritatea candidaţilor optând pentru funcţii de poliţişti în mediul rural.

"Pentru funcţiile vacante din cadrul IPJ Cluj, 358 de persoane şi-au depus dosarele. Astfel, 117 persoane au optat pentru funcţiile prevăzute la structurile de ordine publică din mediul urban, 211 pentru funcţiile din mediul rural şi 28 pentru funcţiile de conductori câini. De asemenea, 2 persoane care au avut calitatea de poliţişti s-au înscris pentru a fi reîncadrate. La nivelul unităţii noastre, au fost scoase la concurs 58 de funcţii vacante - 56 pentru angajare din sursă externă şi 2 pentru reîncadrare", se arată într-un comunicat de presă.

Reprezentanţii IPJ Cluj au subliniat că din cele 58 de posturi scoase la concurs, 13 sunt în mediul urban, 39 în mediul urban şi 4 pentru conductori câini în mediul urban.


La ora actuală au loc testările psihologice, urmate de probele sportive, iar în 19 noiembrie este programată proba scrisă

Ultimele Stiri
abonare newsletter