monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Elena Udrea, întrebată dacă se roagă pentru Adrian Gurzău: „Întotdeauna trebuie să te rogi pentru oamenii cu probleme”

Deputatul Elena Udrea a declarat, vineri, la Cluj, întrebată dacă se se roagă pentru finul său Adrian Gurzău, că „întotdeauna trebuie să te rogi pentru oamenii care au probleme”.

Elena Udrea a spus că „rugăciunea pentru altcineva este mult mai puternică decât cea pentru tine însuți”.

„Întotdeauna trebuie să te rogi pentru oamenii care au probleme. Nu noi suntem cei care trebuie să judecăm, ci Dumnezeu. Sigur, nu vorbesc de judecata pe care are în fața instanțelor de judecată. Dar nici într-un caz nu suntem noi cei care trebuie să judecăm păcatele cuiva sau greșelile cuiva. Eu cred că fiecare dintre noi le avem pe ale noastre, de aceea mă rog pentru toți cei care sunt în dificultate. Astăzi este și zi de vineri, este zi de post; eu zic că ar fi bine să ne găsim fiecare un motiv sau o persoană pentru care să ne rugăm. Se spune că rugăciunea pentru altcineva este mult mai puternică decât cea pentru tine însuți”, a spus Elena Udrea.


Deputata Elena Udrea și-a început, vineri, cursurile de masterat la Facultatea de teologie ortodoxă din Cluj și a declarat că a avut emoții ca acum 20 de ani, când era studentă.