Actualitate

Mitropolitul Andrei își lansează cea mai recentă carte în cadrul Festivalului Internațional de Carte Transilvania

În cadrul Festivalului Internațional de Carte Transilvania, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei își va lansa, vineri, 7 octombrie 2016, de la ora 17.00, volumul “Chiriacodromion contemporan”, apărut de curând la Editura Renașterea.

Mitropolitul Andrei își lansează cea mai recentă carte în cadrul Festivalului Internațional de Carte Transilvania  Mitropolitul Andrei își lansează cea mai recentă carte în cadrul Festivalului Internațional de Carte Transilvania

Despre acest volum vor vorbi: Pr. Ioan Bizău şi Pr. Liviu Vidican Manci.Cartea este o culegere de omilii şi predici ale Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Andrei rostite în bogatul său itinerar pastoral şi oferă cititorului suficiente repere de odihnă și popas duhovnicesc în contextul tumultuos al lumii în care trăim, arătând prin aceasta grija părintelui pentru fiii săi duhovniceşti.  
Alături de acest volum va mai fi lansată şi colecţia de studii “Fratele nostru este viaţa noastră” Spiritualitatea Cuviosului Siluan Athonitul, apărut tot la Editura Renaşterea, pentru a marca împlinirea a 150 de ani de la naşterea acestui sfânt important al Răsăritului creştin. Volumul cuprinde mai multe studii şi articole dedicate spiritualităţii Sfântului Siluan, studii şi articole alcătuite atât de autori ortodocşi, cât şi catolici sau protestanţi. Sf. Siluan se bucură de o receptare interconfesională. Despre acest volum va vorbi Lect. univ. dr. Eugenia Bojoga de la Facultatea de Litere din Cluj-Napoca. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter