Actualitate

Pensionar bătut şi furat de propriul chiriaş

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Bacău a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce l-a tâlhărit pe un bărbat în vârstă la care a fost găzduit.

Sursa foto: botosaneanul.ro Sursa foto: botosaneanul.ro

Poliţiştii au fost sesizaţi miercuri, 5 octombrie, în jurul orei 20:40, cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Cornești, comuna Mihai Viteazu, a fost agresat fizic.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, fiind identificat un bărbat, de 85 de ani, care a reclamat faptul că, în jurul orei 16:00, a fost agresat de către un bărbat pe care l-a găzduit circa 2 zile, însă nu a putut preciza date exacte despre identitatea acestuia.


„Totodată, cel în cauză i-ar fi sustras bărbatului circa 900 de lei și alte bunuri, după care ar fi plecat în direcție necunoscută, luând calul și căruța victimei.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Turda pentru îngrijiri de specialitate.


Având în vedere cele sesizate, polițiștii clujeni s-au mobilizat și în scurt timp au reușit depistarea celui în cauză, fiind angrenați și polițiști din Alba.

Astfel, în jurul orei 22:00, acesta a fost depistat pe DN75, pe raza comunei Poșaga, județul Alba, în timp ce se deplasa cu atelajul cu tracțiune animală.


În urma probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter