Actualitate

Ambulanţă implicată într-un accident rutier, după ce a rămas fără electricitate

Un grav accident de circulatie a avut loc sâmbătă seara pe DN1C între Dej şi Baia Mare.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

O ambulanţă care transporta un pacient spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un stâlp din beton, informează dejeanul.ro. Asistentul medical, dar şi pacientul au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc după lăsarea întunericului, în localitatea Lăpuşel.


O ambulanţă cu echipaj compus din ambulanţier şi asistent, transportau spre Baia Mare un adolescent în vârstă de 17 ani, victima unei agresiuni. Pe o porţiune de drum drept, autosanitara aflată în misiune a părăsit şoseaua şi s-a izbit violent de un stâlp din beton care susţinea firele electrice. În urma impactului, asistentul medical şi pacientul aflat în ambulanţă au fost răniţi. De asemenea, stâlpul din beton a fost rupt şi a rămas suspendat deasupra ambulanţei.

Asistentul şi pacientul au fost transportaţi la spital, din fericire cu răni care nu le pun viaţa în pericol. Şoferul ambulanţei a declarat că la un moment dat, în mod neaşteptat, autosanitara a rămas fără electricitate, farurile şi girofarurile oprindu-se brusc, după care a rămas şi fără direcţie şi frâne. În acel moment, a părăsit şoseaua şi s-a izbit de stâlp.


Colegii şoferului spun că nu este pentru prima dată când autosanitara respectivă are probleme tehnice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter