Actualitate

Start la bilete pentru Eurobasket 2017. Primarul Boc a fost primul client

Federaţia Română de Baschet a pus în vânzare, joi, biletele pentru EuroBasket 2017, competiţie care se va desfăşura şi la Cluj, iar primul bilet a fost cumpărat de primarul Emil Boc.

FOTO arhivă Saul Pop FOTO arhivă Saul Pop

'De astăzi începând sunt disponibile biletele pentru EuroBasket 2017, competiţie care va avea o grupă la Cluj. De astăzi se pun în vânzare, practic, biletele pentru Follow My Team, biletele pentru toate meciurile României, cele cinci pe care le joacă aici, în Sala Polivalentă, şi, de asemenea, Tournament Pass, pachetul pentru toate cele 15 meciuri care se vor fi aici. (...) Primul care şi-a cumpărat bilet este o personalitate din Cluj, dar din păcate dl primar Emil Boc n-a putut fi prezent alături de noi. Dânsul şi-a cumpărat primul bilet, un pachet Follow My Team', a declarat,joi, într-o conferinţă de presă, Adrian Voinescu, directorul Comitetului de organizare al EuroBasket 2017 România, citat de Agerpres.

Cum cumperi bilete

În prezent, biletele Follow My Team se vând în România cu preţuri cuprinse între 150 şi 600 de lei, iar biletele Tournament Pass, cu preţuri între 265 şi 1050 de lei.Tichtele pot fi achiziţionate de pe site-ul FIBA, http://www.fiba.com/eurobasket/2017/tickets/ prin trei platforme de ticketing:


România întâlneşte Croaţia

Mircea Cristescu, Head of Operations la EuroBasket 2017, a declarat că pe 22 noiembrie va fi tragerea la sorţi a grupelor, dar că se ştie deja că România va juca sigur cu Croaţia, deoarece în urna valorică a croaţilor mai figurează celelalte trei ţări organizatoare ale grupelor EuroBasket 2017 - Israel, Turcia şi Finlanda -, iar prin regulament, România, ca ţară organizatoare, nu poate juca cu niciuna din cele trei.

Mircea Cristescu a mai spus că de la construcţia simbolului EuroBasket 2017, ridicată în centrul Clujului, va fi amenajat un drum simbolic prin care fanii să fie îndreptaţi spre Sala Polivalentă din Cluj, unde se vor desfăşura meciurile. 'Pentru mulţi dintre noi e un vis împlinit. Hashtag-ul din centrul Clujului e amenajat. De la el până la Sala Polivalentă vom lansa o campanie prin care vom vedea că vin giganţii în Cluj, vorbim de forţa baschetului european, giganţii baschetului european. Vom avea un drum al giganţilor, care va pleca de la hashtag, cu nişte urme frumoase pe care le vor lăsa şi care vor fi în oraşul nostru până la Sala Polivalentă, încercând astfel să facem un traseu frumos pentru suporteri. Sper să aibă impactul pe care ni-l dorim', a declarat el.


FIBA EUROBASKET 2017 se va disputa în perioada 31 august-17 septembrie 2017, în patru oraşe: Cluj-Napoca (România) - 31 august-7 septembrie 2017; Istanbul (Turcia), Helsinki (Finlanda) şi Tel Aviv (Israel).

abonare newsletter