monitorulcj.ro Menu
Actualitate

#selfie69, cea mai așteptată comedie a anului, a ajuns la Cluj. Publicul a fost cucerit de savuroasa poveste

Joi seara, la Cinema City Iulius Mall a avut loc o proiecție de gală a filmului #selfie69, în prezența actorilor principali.

#selfie69

Cea mai aşteptată comedie a anului, #selfie69, în regia Cristinei Iacob, a fost ieri seară la Cluj-Napoca. Selfiefanii s-au întâlnit cu actorii şi cu regizorul şi au comentat copios supercomedia care a avut cel mai tare weekend de premieră al unui film românesc.

Crina Semciuc, rebela Yasmine din #selfie 69, mărturiseşte despre o luptă inedită pentru un actor. Este lupta interioară dintre principiile învăţate de acasă de Crina şi realitatea personajului Yasmine. Cine a invins Yasmine sau Crina, cine a câştigat Crina sau Yasmine? A câştigat filmul #selfie 69, dar ascultaţi povestea îndoielii şi prieteniei:


”Eu şi Yasmine suntem la polul opus. Am fost de la început astfel. Apoi, am încercat să caut puncte comune cu ea. Punctul comun pe care l-am găsit, pentru care am apreciat acest personaj, este prietenia cu cele două fete. Este atât de sinceră şi atât de mult le iubeşte şi atât de mult încearcă să le protejeze, chiar dacă câteodată o face într-un mod greşit. Până la urmă reuşeşte să le aducă pe toate pe drumul cel bun, inclusiv pe sine. Pentru ea este o relaţie de maturitate. E clar, ea creşte cu fetele, fetele împreună cu ea. Aici e punctul meu comun cu ea. Ai mei de când eram mică mi-au explicat cât de important este să fii un om sincer, loial, cât de importantă e prietenia, că oamenii ne vor judeca pentru prietenii pe care-i avem. Chiar dacă nu semănăm întru totul cu ei, vom fi judecaţi la pachet. Şi de aceea este important ca prietenii pe care-i avem să ne reprezinte. Şi cred că undeva sufletul lui Yasmine este fix ca al fetelor. Motiv pentru care este atrasă ca magnetul de cele două fete. Şi de aceea ajung să fie împreună. Ea lângă fete şi fetele lângă ea.”

"#selfie69" este o super-poveste-de-iubire plină de adrenalină, senzualitate şi umor, dar şi un film care îi va transmite spectatorului Carpe Diem, sau aşa cum spune un personaj al lungmetrajului, Roxi, intrepretat de talentata Olimpia Melinte, „Yolo”.


Universul "#selfie69" este unul neaşteptat, plin de adrenalină, umor, emoţie, prietenie şi sensibilitate, pe care spectatorul din sala de cinema îl va îndrăgi.

Etichete: comedie