Actualitate

ACCIDENT între Urișor și Cășeiu! Două femei au murit

Un accident mortal de circulație s-a produs miercuri seara, în jurul orei 19:45, pe DN1C, între localitățile Urișor și Cășeiu.

sursa foto: dej24.ro sursa foto: dej24.ro

Potrivit primelor informații, o femeie aflată la volanul unui autoturism marca Dacia Logan, care se deplasa dinspre Dej înspre Baia Mare, s-a angajat într-o depășire, moment în care a văzut că din sensul opus se apropia un TIR, scrie dej24.ro. Conducătoarea auto ar fi încercat să revină pe banda sa de mers, dar a pierdut controlul asupra volanului și a fost izbită în lateral de o autoutilitară înmatriculată în municipiul București, care circula în spatele TIR-ului, din sens opus.

În urma impactului deosebit de violent, două femei aflate în autoturism au rămas încarcerate. Pompierii s-au luptat aproximativ 15 minute pentru a le scoate dintre fiarele contorsionate. Din păcate, personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a le salva pe cele două și s-a declarat decesul.


Se pare că cele două femei din comuna Câțcău se întorceau de la o ședință cu părinții. Una avea 39 de ani, iar cealaltă aproximativ 45.

abonare newsletter