Actualitate

Un medic român, suspectat de crimă în Ungaria, a fost prins la Cluj

Un medic român dat în urmărire în Ungaria a fost prins în Cluj-Napoca. El este suspectat de o dublă-crimă.

Polițiștii români l-au reținut pe medic după ce au avut informații că se află într-un apartament din Cluj-Napoca. În locuință a mai fost descoperit și un pistol, despre care polițiștii cred că este arma cu care au fost comise crimele, potrivit digi24.ro. Medicul fusese dat în urmărire, miercuri, de către autoritățile ungare.

Medic român, originar din Oradea, suspectat că, în noaptea de miercuri spre joi, a ucis două persoane în Ungaria, pe numele său fiind emis mandat european de arestare, a fost prins de poliţiştii clujeni, urmând să fie prezentat instanţei.


Bărbatul în vârstă de 54 de ani este bănuit că a ucis doi oameni, soţ şi soţie. Anchetatorii maghiari cred că ar fi intrat în casa victimelor în timp ce acestea dormeau şi le-a împuşcat. Oamenii legii spun că în locuinţă erau şi fraţi gemeni în vârstă de şapte ani, care au scăpat nevătămaţi.

De altfel, unul dintre copii este cel care a dat alarma. Mai mulţi martori spun că medicul român a fost văzut cum pleca de la locul crimei cu o Dacia înamtriculată în Ungaria. Crima s-a produs în nord-estul Ungariei, în apropiere de orașul Debrecen. Ulterior, bărbatul a trecut graniţa şi a ajuns la Cluj-Napoca, unde joi după-amiază a fost prins de poliţişti pe strada Constantin Brâncuşi din oraş.


Medicul lucra de mai multă vreme în țara vecină.

abonare newsletter