Actualitate

Coșuri de gunoi și mașini vandalizate de un adolescent violent – VIDEO

Un adolescent a vandalizat toate coșurile de gunoi și oglinzilor mai multor mașini parcate pe marginea drumului de pe strada Ecaterina Teodoroiu din Dej.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

În noaptea de 13 spre 14 august, băiatul cu grave tulburări de comportament, mult alcool la bord și o „forță” nebănuita, și-a descoperit latura mai puțin cunoscută până atunci, informează dejeanul.ro.

Tristul „karatist” de ocazie s-a luat în ambiție cu toate cosurile de gunoi de pe strada Ecaterina Teodoroiu, făcându-le knockout dintr-o singură lovitură.


În drumul său spre cartierul Dealul Florilor, „durul” adolescent în vârstă de aproximativ 16-17 ani a rupt și oglinzile mai multor mașini parcate pe marginea drumului, după care, văzut de un martor, a rupt-o la fugă.

Polițiștii dejeni au acum misiunea dificilă de a-l identifica pe tânăr și a-l trage la răspundere, pentru distrugere. Singurul indiciu pe care îl au până acum oamenii legii sunt imaginile unei camere de supraveghere de la intersecția străzilor Ecaterina Teodoroiu și Mihai Viteazu.


Simțul civic al dejenilor îi poate însă ajuta pe polițiști să soluționeze cazul cât mai repede. Oricine poate oferi indicii despre tânărul care apare în imaginile video, chiar și sub protecția anonimatului,  este rugat să sune la Poliția Dej, la 0264 21 21 21.

Ultimele Stiri
abonare newsletter