Actualitate

Accident spectaculos provocat de un şofer vitezoman

Un accident rutier grav a avut loc ieri seara în jurul orei 20:30 pe DN1C între Cluj şi Gherla, după ce un şofer vitezoman a pierdut controlul volanului şi acroşat alte maşini.

Şoferul, un bărbat în vârstă de 61 de ani, a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţ, acroşând după el şi alte maşini.

“Un bărbat în vârstă de 61 de ani din Cluj-Napoca în timp ce conducea un autovehicul pe DN1C-E577 pe direcţia Gherla – Cluj-Napoca n-ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, astfel a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a rulat prin şanţul de colectare a apelor pluvial, după care a pătruns cu partea din spate pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu semiremorcă, condusă regulamentar din direcţia opusă. În urma impactului autoutilitara a intrat în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar din direcţia Gherla – Cluj-Napoca”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.


Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului auto în vârstă de 61 de ani, precum şi a unei femei de 53 de ani din Cluj-Napoca, pasageră în acelaşi autovehicul.

Pagubele material se ridică undeva la 22.000 de lei.

Etichete: DN1c gherla viteza rutier
abonare newsletter