Actualitate

Accident rutier bizar, pe drumul Gherla - Cluj-Napoca. Un biciclist de 81 de ani a ajuns la spital

Joi, la prânz, a avut loc un accident rutier pe drumul Gherla – Cluj-Napoca. A fost implicat un biciclist și un autocamion.

Foto arhiva Foto arhiva

”La data de 11.08.2016, ora 17:00, Poliţia municipiului Gherla a fost sesizată de către Unitatea de Primiri Urgențe I Cluj-Napoca cu privire la faptul că, la această unitate spitalicească, s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 81 de ani, din comuna Iclod, acuzând leziuni, în zona toracică, care ar fi survenit în urma unui eveniment rutier”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Poliţiştii au stabilit că, la data de 11.08.2016, în jurul orei 13:00, în Iclod, pe DN1C, s-a produs un eveniment rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Bărbatul, de 81 de ani, în timp ce conducea bicicleta pe trotuarul alăturat sensului de mers Gherla - Cluj-Napoca, în localitatea Iclod, în dreptul unui podeţ ar fi pătruns cu bicicleta pe acostamentul consolidat al DN1C. În acelaşi timp, un autocamion cu remorcă, oprit parţial pe acostament, s-ar fi pus în mişcare. În momentul în care autocamionul a trecut pe lângă biciclist, bărbatul de pe bicicletă s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut de pe bicicletă, înspre stânga, pe partea carosabilă, fără să existe coliziune între biciclist şi remorcă.

Biciclistul a plecat de acasă, iar în jurul orei 16:30 și s-a prezentat la UPU Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter