Actualitate

Bărbat arestat la Cluj, după ce a vândut droguri unui tânăr venit la Untold – VIDEO

Un bărbat de 32 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat că i-a vândut droguri unui tânăr care venise la Cluj-Napoca pentru a participa la Festivalul Untold.

Ofiţerii DIICOT din Cluj au ridicat 41 de comprimate MDMA şi SANAX, 30 de plicuri cu substanţă pulverulentă şi cristalină, precum şi 300 de grame de substanţă susceptibilă a avea efecte psihoactive, de la un bărbat pe care l-au surprins în flagrant. Bărbatul a fost reţinut, iar ulterior arestat preventiv.

La data de 5 august, poliţiştii din cadrul BCCO Cluj, sub coordonarea DIICOT,  au surprins în flagrant delict un bărbat, de 32 de ani, din Turda, având asupra sa 41 de comprimate MDMA şi SANAX, precum şi 30 de plicuri cu substanţă pulverulentă şi cristalină.


Potrivit DIICOT, pe data de 4 august, poliţiştii au fost sesizaţi că unui tânăr i s-a făcut rău într-un bar din Cluj-Napoca, acesta fiind dus de urgenţă la spital. Tânărul era român şi venise din Germania pentru a participa la Festivalul Untold.

În faţa anchetatorilor, tânărul a recunoscut că a consumat droguri, el achiziţionând nouă comprimate de ecstasy de la un bărbat, identificat ulterior în persoana lui Bogdan Apahidean din oraşul Turda, în vârstă de 32 de ani.


“La data de 6 august, procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului  Apahidean Bogdan pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc şi efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive”, au precizat reprezentanţii DIICOT.

Totodată, în urma verificărilor, de la acesta au mai fost ridicate 300 de grame de substanţă susceptibilă a avea efecte psihoactive.


„Cel în cauză a fost reţinut sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, deţinere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu şi efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. La data de 6 august, instanţa de judecată a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Române.

Ultimele Stiri
abonare newsletter