Actualitate

Primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, rămâne în arest preventiv

Curtea de Apel Cluj a respins, vineri, cererea de eliberare din arest preventiv și cercetarea sub control judiciar formulată de primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

sursa foto: puterea.ro sursa foto: puterea.ro

Curtea de Apel Cluj a dispus strămutarea cazului de la Tribunalul Maramureș, la Tribunalul Cluj.

"În baza art. 205 C.p.p. respinge ca nefondată contestația formulată de inculpatul C.C. (cu datele personale la dosar) împotriva încheierii penale nr.56/CP/16 iunie 2016 a Tribunalului Maramureș. Obligă contestatorul la plata în favoarea statului a sumei de 300 lei, cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunțată în ședința Camerei de Consiliu din data de 1.07.2016 ", se arată în decizia Curții de Apel Cluj. De asemenea, "în baza art.74 alin. 2 C.p.p admite cererea formulată și precizată de către inculpatul C.C. pentru strămutarea judecării cauzei care formează obiectul dosarului nr. 1109/100/2016 a Tribunalului Maramureș. Strămută judecarea cauzei la Tribunalul Cluj, instanță căreia i se va trimite dosarul, conform judecătorilor.


Pe 27 aprilie 2016, Cătălin Cherecheș a fost arestat preventiv printr-o sentință a Tribunalului Cluj, pentru luare de mită în formă continuată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter