Actualitate

Duminică, vom dansa toți în centru, la Zumbathonul Caritabil pentru copiii dependenți de dializă

Haideți să ajutăm copiii dependenți de dializă și să mergem toți, cu mic, cu mare în Piața Unirii, din Cluj-Napoca, duminică, 19 iunie, începând cu ora 12.00 să dansăm timp de 2 ore într-un uriaș Zumbathon Caritabil.

Duminică, vom dansa toți în centru, la Zwimbathonul Caritabil pentru copiii dependenți de dializă Duminică, vom dansa toți în centru, la Zwimbathonul Caritabil pentru copiii dependenți de dializă

Clujenii de toate vârstele sunt așteptați duminică la orele prânzului, în Piața Unirii pentru a dovedi că sunt o comunitate solidară și empatică față de un grup de 100 de copii și tineri cu insuficiență renală cronică tratată prin hemodializă, dializă peritoneală și transplant renal a căror viață este scurtă și plină de suferință.

În cadrul Zumbathonului Caritabil, clujenii vor dansa, intrarea la acest eveniment de excepție fiind liberă. Toți cei care doresc să-i susțină pe acești tineri vor putea face donații la fața locului în cutii special pregătite pentru această ocazie. Banii care se vor aduna vor fi folosiți pentru organizarea unei tabere la mare.


"Mulți dintre acești copii suferinzi nu se pot bucura de o vacanță, de care au parte copiii sănătoși, pentru că sunt dependenți de un aparat de care depinde supraviețuirea lor. Ei trebuie odată  la interval de 48 de ore să se deplaseze într-o clinică de specialitate pentru a li se face tratamentul vital, hemodializa. Banii pe care îi vom strânge la acest Zumbathon le vor aduce bucuria unei tabere la mare  pe care o așteaptă cu sufletul la gură, an de an. Acest eveniment minunat, pentru care le mulțumesc din suflet instructorilor Zumba îmbină în mod fericit mai  multe elemente: mișcarea, recreerea prin Zumba, dar evident cel mai important lucru compasiunea și dărnicia față de o cauză profund umanitară”, a declarat Emanuel Ungureanu, președintele Asociației pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru”. 

La evenimentul de duminică vor fi prezenți și 50 de copii și tineri dependenți de dializă care se vor bucura de atmosfera electrizantă, plină de energie pozitivă creată de Zumba dar și de afecțiunea cujenilor care vor veni să danseze Zumba


Zumbathonul WE ARE ONE – Luptăm pentru Viață, organizat de două ori pe an de cei mai inimoși instructor de Zumba din oraș, a devenit o frumoasă tradiție a Clujului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter