Actualitate

Accident tras la indigo la Tureni

Doi bărbaţi au fost răniţi grav în urma unui accident rutier produs duminică în jurul orei 15.40, în localitatea Tureni, din județul Cluj, pe DN 1 E60. Este al doilea accident care are loc la Tureni într-o săptămână.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (15:40),  în judeţul Cluj, traficul rutier pe DN1(E60) Turda – Cluj-Napoca, este oprit pe raza localității Tureni, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

Potrivit IPJ Cluj, şoferul a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens, unde a lovit o maşină care circula regulamentar.


“Conducătorul unui autovehicul care circula dinspre Turda spre Cluj-Napoca a pierdut control volanului, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, două persoane din maşina care a intrat pe contrasens, şoferul şi un pasager, au fost rănite, fiind transportate la spital”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Circulaţia în zonă a fost întreruptă zeci de minute.


În 3 iunie, un accident rutier soldat cu trei morți a avut loc între localitățile Copăceni și Tureni. Conform primelor cercetări, ar fi fost vorba despre o pătrundere pe contrasens. În accident şi-au pierdut viaţa şoferul în vârstă de 40 de ani al autoturismului care a intrat pe contrasens şi un pasager în vârstă de 24 de ani precum şi şoferul celuilalt autoturism, în vârstă de 53 de ani.

abonare newsletter