Actualitate

Cine bacul trece la Untold petrece. Tudor Chirilă susține campania Untold "Bac de 10"

Festivalul Untold garantează și în acest an petrecerea pentru toți absolvenții examenului de bacalaureat. “Pentru că perfomanța în educație trebuie permanent încurajată, campania Bac de 10 se reia și în acest an”, anunţă organizatorii Untold.

Toți absolvenții examenului de Bacalaureat care obțin nota 10 vor primi câte un abonament pentru cele patru zile la cel mai bun festival din Europa, Untold. Și cei care promovează examenul vor avea reduceri substanțiale, și anume 300 de lei plus taxe în loc de 450 de lei plus taxe (preț final abonament). Artistul Tudor Chirilă s-a alăturat campaniei și susține performanța în educație.

„Eu cred că educația în toate formele ei și în toate etapele ei este cea mai importantă parte în formarea unui om. Din păcate educația în România nu are o foarte mare susținere, dar asta e o altă discuție. Bac-ul este din nou o etapă și este un moment simbolic în viața unui elev și ar trebui să adune cam tot ce a învățat el în liceu și să devină examenul de maturitate. Pentru unii elevi educația se face cu stimulete, alții învață pentru că așa au simțit și primit în familie. Nu cred că asta contează foarte mult. Important e să înveți și să rămâi cu ceva. Ideea că poți traversa în viață ca o gâscă fără pene fără nimic, nu mi se pare cool. De aceea, eu salut această inițiativă a celor de la Untold care îi premiază pe copiii care-și iau Bac-ul. Tare”, spune Tudor Chirilă.


“Bac de 10 este o campanie de care suntem foarte mândri. Vrem să susținem performanța în educație și în tot acest timp ne-am preocupat să le putem oferi tinerilor variante cât mai creative de a-și procura biletul la cel mai bun festival din Europa. Cu atât mai mult e interesant, cu cât dacă ești un tânăr motivat, nu ai nevoie de bani ca să vii la festival ci doar să te pui cu burta pe carte”, a precizat la rândul său Adrian Chereji, director de Marketing și Comunicare Untold.

În campania de anul trecut 81 de absolvenți care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la Untold. Alți peste 4500 de tineri au primit reducere de 100 de lei la abonament. Bianca Cucoș este unul dintre absolvenții de 10 care a primit anul trecut cadou din partea Untold acces gratuit la cele patru zile la festival.


“Oricât de greu ar părea, eu am luptat și am atins ceea ce mi-am dorit, nota maximă. Nu e imposibil să faci performanța de a avea media 10 la bacalaureat. Trebuie doar să tii să își stabilești prioritățile și să te pregătești din timp. Nu poți obține rezultate bune fără muncă, însă munca își va fi răsplătită de Untold”, spune tânăra.

Untold 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: Dimitri Vegas&LikeMike, Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto, Faithless, Parov Stelar, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

Ultimele Stiri
abonare newsletter