Actualitate

Tragic: Doi soți din Cluj, găsiți morți în casă

Doi soți, de 67 și 83 de ani au murit la câteva zile, unul după celălalt în propria casă.

Tragic: Doi soți din Cluj, găsiți morți în casă Tragic: Doi soți din Cluj, găsiți morți în casă

Nimeni nu i-a căutat, nici rude, nici instituțiile de asistență socială. Marți, în jurul orei 12.30, un clujean a sunat la 112, și a anunțat că din interiorul unei locuințe care se află pe strada Sextil Pușcariu vine un miros insuportabil de cadavru.

Potrivit evz.ro, pompierii au spart ușa casei și într-una dintre camere au găsit un bătrân în vârstă de 83 de ani, mort, pe pat, unde era imobilizat de mai multă vreme. Pompierii de la ISU au căutat-o și pe soția bătrânului decedat, și au găsit-o, la rândul ei, moartă, în podul casei. Femeia avea 67 de ani și, spun cei care au cunoscut-o ”era o femeie în putere”.


Din primele investigații efectuate de polițiști și de medicul legist care s-a deplasat la fața locului, a rezultat faptul că prima a murit Magdalena Hegyi, în timp ce se afla în podul casei. Cel mai probabil, spun polițiștii, femeia a murit în urma unui infarct, în jurul datei de 19 mai. Cum soțul femeii era imobilizat în pat, fără puterea de a se ridica și de a chema ajutoare, Iosif Hegyi a murit după alte câteva zile.

Polițiștii spun că bărbatul a murit de foame și de sete. Singura persoană mai apropiată de cei doi soți este Ioan Bojescu, proprietarul clădirii în care se afla locuința familiei Hegyi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter