monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Țeapă de zile mari dată de doi bărbați. Prejudiciul este de 75.000 de lei

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi în urma comiterii unor infracțiuni de înşelăciune.

„În cursul lunii aprilie, cei în cauză, folosindu-se de falsa calitate de reprezentanţi ai unor firme de transport marfă, ar fi negociat şi preluat o comandă  de transport de pe bursa de mărfuri, beneficiară fiind o societate comercială din Cluj-Napoca.

Astfel, marfa (constând în plasă sudată) a fost preluată din depozitul unei societăţi din judeţul Ilfov, însă nu a mai ajuns la beneficiar, în Cluj-Napoca, fiind cauzat astfel un prejudiciu în valoare de circa 75.000 de lei. În urma investigaţiilor efectuate, la data de 24 mai a.c., cei doi, în vârstă de 40 şi 42 de ani, din Bucureşti şi Giurgiu, au fost depistaţi de către poliţiştii clujeni pe raza municipiului Bucureşti şi conduşi, în baza unui mandat de aducere, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. În baza probatoriului administrat, bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


Prejudiciul, în valoare de circa 75.000 de lei, a fost recuperat, marfa fiind găsită în incinta unei firme din Târgu Neamţ.

Acţiunea a  beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului de Operaţiuni Speciale Cluj din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.